Sabiha Gökçen Anaokulu
ATAKENT MAH. 2329 SK. SABIHA GÖKÇEN ANAOKULU BLOK NO: 1 İÇ KAPI NO: 1 YÜREĞİR / ADANA

VİZYON

Dünyada uygulanan ve Türkiye de de 2015-2016 Eğitim Öğretim yılından itibaren uygulanacak olan öğrenci temelli, yaratıcı bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla, pozitif enerji ile okul öncesi eğitimini toplumun tüm kesimlerine yaygınlaştırmaya çalışmak ve projeler üretmek.

MİSYON

Misyonumuz 36-71 aylık çocukların fiziksel,duygusal,zihinsel gelişimlerini sağlamak,yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak,onlara saygı,sevgi,işbirliği,sorumluluk,hoşgörü, paylaşım gibi davranışlar kazandırmak, Atatürk, vatan, millet,bayrak ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı,kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, çağdaş düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlamaktır.

Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Okulumuzda Sabahçı ve Öğlenci olmak üzere İkili Eğitim Yapılmaktadır.

Okulumuzda Sabahçı ve Öğlenci olmak üzere İkili Eğitim Yapılmaktadır.

Sabah: 07:30 - 12:30 Öğle: 12:30 - 17:30

Klimalı

Yerleşim Yeri Bilgisi

Atakent Mahallesi Eğitim Bölgesi içinde ferah, geniş bahçe alanı ve düzenlemesiyle Çocuklarınızın ve sizin eğitsel, sosyal ve kültürel olarak zaman geçireceğiniz bir ortam.