TARİHÇE

Okul binamız 2002 yılında inşa edilmiş olup, 2002-2003 Eğitim- öğretim döneminde hizmete başlamıştır. Yıldız projesine göre yapılan binamız tek katlıdır. Bünyesinde 4 adet derslik mevcuttur. Ayrıca yemekhanesi ve mutfağı Bulunmaktadır. Geniş bir bahçesi olan okulumuzda, 1 adet oyun parkı yer almaktadır. Okulun bahçesinde fen ve doğa çalışmaları bahar aylarında mevsimlik çiçek ekimleri öğrencilerle birlikte yapılmaktadır.

Okulumuzda ikili eğitim yapılmakta  olup toplam 8 şubemiz bulunmaktadır. Öğrenci mevcudumuz 200 civarındadır. Sınıf mevcutlarımız ideal durumdadır.

İdareciler ve öğretmenler toplam 11 kişi görev yapmaktadır. Yardımcı personelimiz 2 kişi kadrolu, 1 kişi sözleşmeli  olmak üzere, toplam 6 personel temizlik ve güvenlik işlerinde hizmet vermektedir.

Kurumumuz sevgi, saygı çerçevesinde pozitif enerji dolu çalışan kadrosu ile gelecek nesilleri inşa etmek için özveri ile çalışmalarını sürdürmektedir.